Social Image Fallback

In de buurt blijven

In het park en de directe omgeving hoeft u zich geen seconde te vervelen: de natuur, de rivier, de speeltuin, sportfaciliteiten en het uitzicht vanaf de dijk zijn een beleving op zich. U kunt bevers spotten, wandelen, bloemen en fruit plukken, een kano huren en zwemmen. Tevens kunt u bij ons E-bikes huren!

Eten en drinken uit de streek
Als u houdt van lekker en eerlijk eten, is er in de streek van alles te proeven en te halen. Er is een ambachtelijke brouwerij (te lopen of te fietsen) waar u van harte welkom bent voor een bezoek en een koel biertje. Er zijn veel boerderijen in de omgeving waar u terecht kunt voor biologische kazen, groentes, fruit en bloemen.

Dieren, Doesburg, Bronckhorst en Olburgen
Leuke winkeltjes, terrasjes en bezinswaardigheden vindt u overal langs de rivier. Heel dichtbij zijn Dieren, Doesburg, Bronckhorst en Olburgen: allemaal heerlijke stadjes met veel bezienswaardigheden. De oversteek van Olburgen naar Dieren is enig: één van de leukste rivierpontjes van Nederland. Ook Bronckhorst - waar de tijd rondom het fraaie museum al jaren stil lijkt te staan - is goed voor een lazy sunday afternoon en je kunt er bovendien heerlijk uit eten, zie ook vvv.bronckhorst voor inspiratie en informatie over het coulisselandschap, de kastelen, de kunst-vierdaagse in de Achterhoek!

Delen