Social Image Fallback

Overnachten

Luxe boot-huis (of huis-boot)

Het drijvende vakantiehuis is schip en luxe vakantiehuis in één, geschikt voor maximaal 4 personen. Ook als 'gewoon' vakantiehuis op de koele wateren van Dorado Beach is dit een heerlijk, super comfortabel en origineel vakantieverblijf. Voor een weekendje, een weekje, een hele vakantie...

Comfort, design en veiligheid!
Het interieur is met zijn dakramen, open trap naar boven, openslaande deuren en vele ramen lekker licht en zonnig. Uw 'boothuis' is gebouwd met moderne, onderhouds- en duurzame materialen - met respect voor natuur, mens en milieu. Er is veel opbergruimte onder het dek, voor het terrasmeubilair, de ankers, de voorraden en watersportaccessoires. Het dek is veilig en kindvriendelijk afgewerkt met een hoge railing en heeft in alle hoeken een heerlijk zitje.

Twee zonnige terrassen!
Ochtendzon? Avondzon? Middagzon? In het varend vakantiehuis hoeft u niet te kiezen. Er zijn maar liefst twee zonnige terrassen, eentje op het voor- en eentje het achterdek. Voor koele drankjes en lekkere cappuccino's is dus altijd een heerlijk plekje te vinden, op uw eigen boot-huis. De indeling is alsvolgt:

  • verdiepte woonkamer met prachtig uitzicht over de waterspiegel
  • designkeuken met grote voorraadkasten, koelkast en oven/magnetron
  • luxe ruime douche- en toiletruimte.
  • Slaapkamer 1: twee luxe slaapplaatsen
  • Slaapkamer 2: twee luxe slaappplaatsen

 Fotoalbum drijvend vakantiehuis

 

Delen